Vakti Kuşanmak

“Vakti Kuşanmak” projesi kapsamında öğrencilerimize namaz sevgisini aşılamak için öğrencilerimizle her ay çeşitli etkinlikler yapıyoruz.

‘Vakti Kuşanmak” kapsamında yürütülen, öğrencilerimize namaz kılma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen “40Gün Zinciri Kırma” etkinliği yaptık. “Benim Miracım Namaz” adlı rozetlerimiz bu sorumluluğu yerine getiren tüm öğrencilerimize verildi.

Ayrıca bu ay teknoloji tasarım dersinde öğrencilerimiz seccadelerini tasarladılar.

“Her yerde namaz” konulu fotoğraf yarışmasına katılan tüm öğrenciler ile Ankara gezisi yaptık. Ankara’nın tarihi camilerilerini, akvaryumu gezdik.

"Vakti Kuşanmak" Projesi altın "Her Yerde Namaz" konulu fotoğraf yarışması düzenledik. Dereceye giren öğrencilerimizin eserlerini okul fuaye alanında sergiledik. İlk 5'e giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Dereceye Girenler

1. Selen Sert