Okul Birimleri

Okul birimleri tek tek

Türkiye Satranç Federasyonu ana sponsoru Türkiye İş Bankası satranç sporunun gelişmesini ve yaygınlaşmasını desteklemek amacıyla bu kapsamda birçok ilkokul ve ortaokulda satranç sınıfları oluşturmak için malzeme desteği yapılmaktadır. Okulumuzda satranç sınıfı oluşturmak için Türkiye Satranç Federasyonu ve  Türkiye İş Bankası  işbirliği ile yürütülen satranç sınıfları projesine başvuru yaptık.  22 Nisan  2021 tarihinde Türkiye Satranç Federasyonu ve İş bankası ile  yürütülen  proje kapsamında satranç sınıfı için gerekli malzemelerimiz  okulumuza geldi. Okulumuzda Satranç Sınıfı oluşturma yolunda yaptığı materyal katkılarından dolayı Türkiye Satranç Federasyonu'na ve Türkiye İş Bankası'na teşekkür ederiz. Yetişecek satranç sever öğrencilerimizle nice güzel etkinlikler yapılması dileğiyle.