Hafızlar

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında bir kız hafızımız daha yetişti. Örgün eğitim ile birlikte hafızlık proje okulumuzda Gülce Uzun için taç giyme töreni hazırladık.  Hıfsını tamamlayar öğrencimizi, ailesini, emeği geçen tüm hafızlık hocalarımızı başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.

Elhamdülillah. Bir öğrencimiz daha hafızlığını tamamladı. Diyanet İşleri Başkanlığı ile iş birliğinde yürütülen “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi” kapsamında 7. sınıf öğrencimiz Fatma Betül Dalyan hafızlığını tamamladı. Öğrencimizi, ailesini, hafızlık hocalarını başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.

Okulumuz öğrencilerinden Melike Defne Emre ve Fatma Zehra Uluer hafız oldular. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında bir öğrencimiz daha hafız oldu. Törenimize velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Öğrencilerimizi, ailelerini, hafızlık hocalarını başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında A. Kerem Kurtuluş ve İ. Talha Erbaş öğrencimizlerimiz de hafız oldu. Öğrencilerimize Cübbe Giyme Töreni yapıldı. Törene Kur'an-ı Kerim'i Okuma Dünya Birincisi Kurra Hafız Abdulkadir Şehitoğlu, TRT Ses Sanatçısı Ömer Faruk Güney, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Konuklarımız programa renk kattılar. Kendilerine teşekkür ederiz. Öğrencimizi, ailesini, hafızlık hocalarını başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında Ali Talha Aydoğan ve Ebubekir Turan öğrencimizlerimiz de hafız oldu. Öğrencilerimize Cübbe Giyme Töreni yapıldı. Törene velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Öğrencimizi, ailesini, hafızlık hocalarını başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında üç hafızımız daha yetişti. Müftülük hafızlık icazet sınavlarında başarılı olan öğrencilerimiz icazet belgelerini aldılar .

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığının ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında bir öğrencimiz daha hafız oldu. Törenimize velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.Öğrencimizi, ailesini, hafızlık hocalarını başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında dört kız hafızımız daha yetişti. Örgün eğitim ile birlikte hafızlık proje okulumuzda İbra Işık, Sidra Yılmaztekin, Cemre Recep ve Mehlika Bulut için taç giyme töreni hazırladık. Törenimize Din Öğretimi Genel Müdürlüğü daire Başkanı İhsan Erkul, velilerimiz ve öğrecilerimiz katıldı. Ayrıca programımıza "Uluslararası dünya Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışma"sı birincisi Mustafa Özcan Güneşdoğdu katılarak bizleri onurlandırdı. Mustafa Özcan Güneşdoğdu hocamızın Kuran tilaveti gerçekleştirdi. Öğrencilerimizle ilahiler söylemesinin ardından program sona erdi. Hıfsını tamamlayar öğrencilerimizi, ailesini, emeği geçen tüm hafızlık hocalarımızı başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında ilk erkek hafızımız yetişti. Örgün eğitim ile birlikte hafızlık proje okulumuzda ilk erkek hafızımız Talha Enes Şahin için cübbe giyme töreni hazırladık. Törenimize Çankaya Müftümüz Sn. Mustafa Baytar, velilerimiz ve öğrecilerimiz katıldı. Ayrıca  hafız hocalarımız ve öğrencilerimiz ilahiler söylediler. Öğrencimizi, ailesini, Hafızlık hocalarını başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü örgün eğitimle beraber hafızlık projesi kapsamında ilk hafızımız yetişti. Örgün eğitim ile birlikte hafızlık proje okulumuzda ilk hafızımız Elif kervankaya için taç giyme töreni hazırladık. Törenimize Çankaya Müftümüz Sn . Mustafa Baytar, şube müdürümüz Hamza Özkan ,velilerimiz ve öğrecilerimiz katıldı. Ayrıca Tasavvuf musiki Sanatçısı Necip Karakaya da bir konser verdi. Öğrencimizi, ailesini, Hafızlık hocalarını başarılarından dolayı tebrik ederiz. Tüm gençlerimize Kur'an'a hizmet yolunda muvaffakiyetler dileriz.