Çalışma Kampı

HEDEF LGS YARIYIL KAMPI

Yarıyıl tatilinde çalışmaya devam ediyoruz.

Okulumuz öğretmelerince yapılacak dönem tekrarı ve soru çözümleriyle LGS'ye hazırlanmaya devam ediyoruz.

Çeşitli etkinliklerle de desteklenecek olan ve 5 gün sürecek olan Yarıyıl Kampımız 20 Ocak'ta başlıyor. Kampımızda hem tekrarlarımızı yapıyor testlerimizi çözüyoruz hem de biraz nefes alabilmek adına sosyal etkinlikler yapıyoruz. Öğrencilerimiz yapamadıkları soruları branş öğretmenlerine sorarak eksiklerini tamamlayacak, ders çalışmalarının yanında, havuz, mangal, sengin kahvaltı sofraları ve çeşitli aktivitelerle günün yorgunluğunu üzerlerinden atıp eğitim ve tatili bir arada yaşayacaklardır.Eğlenceli çalışma kampı bizden sorulur.

Fedakar öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığının uhdesinde Türkiye'nin en güzel kamplarından biri olan Mersin/ Silifke Kampı’na misafir olduk .

Öğrencilerimiz hem deneme sınavı yaptı hem de kamp liderleriyle etkinlik yaptılar.

Denize girdiler, ok attılar, sahilde kamp ateşi yaktılar, şarkılar söylediler ve böylece ara tatili verimli bir şekilde tamamladılar.

HEDEF LGS 2023 YARIYIL KAMPI

Yarıyıl tatilinde çalışmaya devam ediyoruz.

Çeşitli etkinliklerle de desteklenecek olan ve 6 gün sürecek olan Yarıyıl Kampımız 23 Ocak'ta başlıyor. Kampımızda hem tekrarlarımızı yapıyor testlerimizi çözüyoruz hem de biraz nefes alabilmek adına sosyal etkinlikler yapıyoruz. eğlenceli çalışma kampı bizden sorulur.

Fedakar öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

8. Sınıflar için sömestr tatili çalışma takvimi açıklanmıştır.