Koçluk Çalışmalarımız

Okulumuzda öğrenci koçluğu uygulaması yapılmaktadır. Öğrenci Koçluğunun amacı; öğrencilerimizi hedefleri doğrultusunda yönlendirmek, motive etmek ve bu süreç içinde yaşadığı zorluklarla baş etmesini sağlamaktır. Öğrencinin hedeflere ulaşmasını desteklemekte, öğrenme motivasyonunu arttırmakta, öğrencinin akademik çabalarını sonuca ulaştırmasını sağlarken, ihtiyaç duyduğu becerileri geliştirmekteyiz. Eğitimin ve öğretimin her aşamasında DOĞRU TEKNİKLERİ kullanmak, BAŞARININ en temel unsurudur.

Amacımız; sınav hazırlanan Öğretmenlerimizde, her öğretmene özel hazırlanan program ve doğru tekniklerle daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak, danışanımızın özgüvenini, motivasyonunu desteklemek, öğretmenimiz için bu süreci sancısız bir süreç haline getirmektir.

02-06-202302-06-202302-06-2023

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 13:02 - Görüntülenme: 104