Ara

Ders dışı etkinliklerimizle; öğrencilerimizin fiziksel, duygusal, sosyal ve ahlaki gelişimi destekliyor, zamanı doğru ve etkili kullanmayı öğreten, estetik duyarlılık katan, liderlik ve öz disiplin gibi kişisel becerilerini hayatın içinde uygulanarak kazanılmasını sağlayan çalışmalar sunuyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü Cumhuriyetimizin 100. yılında sevinçle ve coşkuyla kutlandı. Öğretmenlere küçük sürprizler yapıldı. Cumhuriyetimizin 100. yıl şerefine plaket takdimi yapıldı. Bu kutsal yolda tüm öğrencilerimize emek veren öğrencilerimiz öğretmenlerine muhteşem bir gösteri sundular. İşaret diliyle gösteri yaptılar. Öğretmenlerine karaoke şarkı söylediler. Öğretmenlerine yazdıkları mektuplardan 1. olan öğrenci mektubunu okudu. Çok güzel duygulu anlar yaşadık. Ayrıca öğretmenler arası dart turnuvası düzenledik ve kazanan öğretmenler madalyalarını kazandılar.

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi. Program öncesi öğrencilerimizle Atamız için kendi ellerimizle çelenk hazırladik.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 85. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Atatürk'ün Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, orotoryo gösterisi yapıldı. Piyano eşlinde "Ankara" marşı seslendirildi. Anma programını okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz birlikte izlediler.

Sayın velilerimiz,

Sevgili öğrencilerimiz,

Yaşadığımız olağanüstü Filistin günlerinde İsrail tarafından katledilen masum bebekler ,kadınlar ve tüm siviller için tüm Müslümanlar için kavli ve kalbi dualarımız,  okunan Kurani Kerimler, hatimler ile birlikte fiili olarak da  birseyler yapmak için uğraştık.

Çocuklarımız maasallah çok duyarlı ve gündemin farkında.

Ailelerimizin ,öğretmenlerimizin desteği ile öğrencilerimizin Hayır çarşısında rekor bir rakama ulaştık Elhamdülillah.

Toplanan nakit paramız 65.000 TL oldu.

Bu yardımların diğer okullar ile birlikte Türkiye Diyanet Vakfi aracılığı ile gönderilmesi kararı alındı. Bu nedenle toplanan meblağı bugün telsim edeceğiz inşallah.

Emek veren herkesten Allah razı olsun .

Karınca misali tarafımız belli olsun ,sefer bizden zafer Allah'tandır. İnşallah bu zulümler biter ve Özgür Kudüsu görmek hepimize nasip olur.

Kas

“Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 Spor Sahası Maket Tasarım Yarışması”na yoğun ilgi gösterildi. Öğrencilerimiz hazırladıkları spor sahalarını görücüye çıkardılar. En çok oy alan 5 spor sahasının sahiplerine ödül verildi. Yarışmada sergilenen spor sahalarından bazıları...

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyet´imizin 100. yılını kutladığımız bu bayramda; okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, oratoryo, piyano dinletisi ve şiirlerle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz. Ayrıca 100. yılı özel spor turnuvaları, 100. yıla özel 100 spor sahası maketi tasarım yarışmaları yapıldı.

Ekm

15 Temmuz şehit ve gazileri derneği başkanı ve o gece Bestepede gazı olan gazilerimizi okulumuza davet ederek 15 Temmuz gecesinde yaşadıklarını dinleyerek aynı hissiyatı birlikte bir kez daha yaşadık.

Ekm

Öğrencilerimizin yalnızca akademik anlamda değil sosyal ve sportif bakımdan da gelişmeleri için okul sonrası kurslar düzenlemekteyiz.

Kurslarımız 15.20-16.40 saatleri arasındadır.

Ekm

Camiler ve Din Görevlileri haftasında 7. Sınıflar ile Ankara Manevi mekanlar gezisi gerçekleştirdik.  Odtü Camii, Ravza Camii ,Haci Bayramı Veli Camii, Ahmet Hamdi Akseki camilerin ziyaret ettik .

Ekm

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) dünyaya gelişini kutlamak amacıyla Mevlidi Nebi Haftasında her güne bir etkinlik olacak şekilde  bir program düzenledik. Yaptığımız etkinliklerle Peygamber efendimizi andık daha yakından tanıdık bu haftayı bol selavatlarla geçirdik.

Eyl

Spor Bakanlığı sponsorluğu ile okulumuza yeni spor alanları kazandırılmıştır.Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için okul bahçesi çok amaçlı olarak planlanmış olup futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, badminton sahası olarak öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Büyük bir titizlikle yapılan spor sahası için öğrencilerimiz adına Spor Bakanlığı'na teşekkür ederiz.

Eyl

Eğitim öğretim faaliyetlerinin sac ayağı olan okul-veli-öğrenci iletişimini arttırmak, öğrencilerimizin akademik ve sosyal durumlarını görüşmek, velilerimiz ile bilgi paylaşımında bulunmak, problemlere ortak çözüm noktası bulmak amacıyla veli toplantıları düzenledik

Toplantıda okul müdürü Fatma Nişancı tarafından okulun genel işleyişi hakkında bilgi verildi. Rehber öğretmen Şebnem Gürhanoğlu tarafından da ergenlik dönemi ve aile içi iletişim hakkında sunum yapıldı. Sınıf rehber öğretmenleri tarafından sınıflara alınan velilerimiz ile sınıfların genel durumu görüşüldü. Sonrasında ise ders öğretmenleri ile velilerimizin her öğrencinin özelinde akademik başarı durumlarının paylaşılması sağlandı.

Toplantıya katılan velilerimize teşekkür eder, katılamayan velilerimizi de her zaman okulumuza bekleriz.

Eyl

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ayhan Işık, 2022-2023 yılı eğitim öğretimin ilk haftasında okulumuzu ziyaret etti. Okulumuzda eğitim öğretimle ilgili incelemelerde bulunarak idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelen İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ayhan Işık, öğrencilerimizle sıcak bir sohbetle yeni dönemin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ayhan Işık, okulumuzun ve öğretmenlerimizin sorunlarıyla yakından ilgilendi. Ayhan Işık tüm eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.